1New

Prof. Asc Fabian Cenko

Drejtor Mjekësor

Anestezi-Reanimacion

Dr. Ervin Bejko

Anestezist-Reanimator, Koordinator i anestezisë

Dr. Altin Papa

Anestezist – Reanimator

Farmacia Spitalore

Livia Klosi

Drejtuese Teknike

Kirurgjia

Dr. Eliot Çule

Kirurg, Koordinator i Kirurgjisë së Përgjithshme

Prof. Dr. Arvin Dibra

Kirurg dhe Zv. Drejtor Mjekësor 

Dr.-Denis-Kosovrasti

Dr. Denis Kosovrasti

Kirurg Vaskular

Dr. Gianluca Nicolai

Mjek Konsulent
Kirurg Maksilo-facial

Dr. Ermal Pashaj

Kirurg Maksilofacial

Dr. Arbesa Qinami

Obstetër-Gjinekolog

Dr. Flamur Vellku

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Dr. Ardit Zanaj

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Prof. Asc. Guido Virgili

Mjek Konsulent
Urolog

Dr. Paolo Brama

Kirurg Vaskular

Dr. Astrit Mustafaj

Kirurg Urolog

Prof. Nikita Manoku

Obstetër – Gjinekolog

Dr. Sh. M. Aurel Janko

Kirurg Urolog

Laboratori

Prof.Asc. Gentian Kasmi

Mjek Mikrobiolog

Prof. Ndok Marku

Mjek Laboratori Klinik-Biokimik, Koordinator i Laboratorit të Analizave

Prof. Augusto Orlandi

Mjek Konsulent
Anatomo-Patolog

Dr. Manjola Qordja

Mjek Anatomo-Patolog

Dr. Hamide Shllaku

Mjek Laboratori Klinik-Biokimik

Radiologjia

Dr. Sh. M. Adrian Hoti

Radiolog, Koordinator i Radiologjisë

Dr.Sh.M. Albana Shahini

Mjeke Radiologe

Sëmundjet e Brendshme

Dr. Angela Andreoli

Mjek i pergjithshëm
Specialist në Shkencat e të Ushqyerit

Dott. Bruno Bosini

Koordinator i Infermierisë

Dr. Erind Cafi

Nefrolog

Dr. Ruden Cakoni

Endokrinolog

Dr. Amarda Cenko

Dermatolog

Dr. Sh. M. Eva Duraku

Kardiolog, Koordinatore e Sëmundjeve të Brendshme

Dr. Sadmira Gjergji

Reumatolog

Prof. Bledar Kraja

Gastrohepatolog

Dr. Ines Mama

Gastrohepatolog

Dr. Sonil Marko

Mjek i Mjekësisë Interne

Dr. Sh. M. Eris Mësonjësi

Alergolog dhe Imunolog Klinik

Prof. Mihal Tase

Kardiolog, Supervizor i Shërbimit Mjekësor