Dr. Eva Duraku – Koordinatore e Sëmundjeve të Brendshme

Dr. Eva Duraku është diplomuar me vlerësimin 110/110 e Lavdërime në degën Mjekësi e Përgjithshme pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Ka kryer specializimin në Kardiologji pranë Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.

Dr. Duraku po kryen Doktoraturën ndërkombëtare me temë: “Arterial Hypertension and Vascular Biology” pranë Universitetit “La Sapienza”, Romë.

Ka kryer kursin intensiv të Ekokardiografisë pranë Spitalit Universitar “Medipol Mega” në Stamboll,Turqi.

Prej vitit 2014 e në vazhdim Dr. Eva Duraku është pedagoge e Lëndës Anatomi Humane në Fakultetin e Mjekësisë, në Programet e Studimit në Mjekësi të Përgjithshme dhe infermieristikë, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, duke bashkëndarë kështu pasionin për mësimdhënien dhe profesionin e mjekes kardiologe.

Dr. Eva Duraku ka punuar pranë strukturave të ndryshme spitalore private në Tiranë si mjeke kardiologe dhe Drejtuese Mjekësore.

Dr. Eva Duraku, aktualisht mban pozicionin e Koordinatores së Sëmundjeve të Brendshme pranë Spitalit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.