ALB | ENG

PIKAT E MARRJES SË GJAKUT

Marrja e gjakut pranë Poliambulancës Atë Luigji Monti

Lista e analizave laboratorike:
Është e mundur marrja e mostrave të gjakut për analiza të biokimisë klinike, hematologjisë dhe analizave të koagulimit të gjakut, imunohematologjisë, analiza hormonale, markuesit tumoralë, mikrobiologjisë dhe analizave të sierologjisë infektive.

Marrja e përgjigjeve:
Tërheqja e përgjigjeve të analizave bëhet pranë recepsionit të poliambulancës çdo ditë, nga e hëna në të premte në orën 16:00-18:00, dhe të shtunën në orarin 13:00-13:30.

Për analizat që merren pas orës 18:00, përgjigjen dalin të nesërmen, pas orës 12:00.

Për analiza specifike të cilat kërkojnë më shumë se një ditë për të punuar informacionin e saktë të tërheqjes së përgjigjes, pacientët e marrin përgjigjen nga personeli i marrjes së gjakut.

Orari:
Pika e marrjes së gjakut pranë Poliambulancës Atë Luigji Monti është e hapur për publikun si më poshtë:

E Hënë – E Premte: orari 07:30-19:30
E Shtunë: orari 07:30-12:00
Ditët e festave zyrtare janë pushim.

Kontakt:
Adresa: Rruga e Kavajës, Nr. 58, 1023 Tiranë
Tel: 04 2223 906 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
e-mail: [email protected]

Marrja e gjakut pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë

Lista e analizave laboratorike:
Është e mundur marrja e mostrave të gjakut për analiza të biokimisë klinike, hematologjisë dhe analizave të koagulimit të gjakut, imunohematologjisë, analiza hormonale, markuesit tumoralë, mikrobiologjisë dhe analizave të sierologjisë infektive.

Marrja e përgjigjeve:
Tërheqja e përgjigjeve të analizave bëhet pranë recepsionit të spitalit çdo ditë nga e hëna në të premte në orarin 16:00-18:00 dhe të shtunën në orarin 13:00-13:30.

Për analizat që merren pas orës 18:00, pergjigjen dalin të nesërmen, pas orës 12:00.

Për analiza specifike të cilat kërkojnë më shumë se një ditë për të punuar informacionin e saktë të tërheqjes së përgjigjes, pacientët e marrin përgjigjen nga personeli i marrjes së gjakut.

Orari:
Pika e marrjes së gjakut pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë është e hapur për publikun si më poshtë:

E Hënë – E Premte: orari 07:30-19:30
E Shtunë: orari 07:30-12:00
Ditët e festave zyrtare janë pushim.

Kontakt:
Adresa: Hyrja Rruga “Dritan Hoxha” dhe Rruga “Ana Komnena” 74, 1023 Tiranë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al 

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.