ALB | ENG

ADRESA DHE MËNYRAT E MBËRRITJES

Ku ndodhemi?

Hyrja Rruga “Dritan Hoxha” dhe Rruga “Ana Komnena” 74, 1023 Tiranë

Për të mbërritur pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë ju mund të ndiqni orientimin sipas hartës më poshtë, si dhe drejtimet përkatëse:

  • Rruga Ana Komnena; hyrja nga Këshilli i Lartë i Drejtësisë (KLGJ).
  • Rruga Dritan Hoxha, duke ardhur nga Zogu i Zi (Tirana Ring Center); hyrja pranë Universitetit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.
  • Rruga Dritan Hoxha, duke ardhur nga Unaza e Re; hyrja pranë Universitetit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.


*Pranë ambjenteve tona ju ofrohet parking i garantuar, pa pagesë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.