ALB | ENG

Kontakt

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë

Ju mirëpresim pranë ambjenteve të Spitalit Katolik Zoja e Këshllit të Mirë, ku do të gjeni:
 
  • infrastrukturë moderne,
  • ambjente komode dhe të gjelbëruara
  • parking të garantuar.

Kontaktoni

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të mirë – Përkushtuar Shëndetit

Për rezervime:

Orari ambulator

Rezervoni Vizitën tuaj

Stafi ynë ju gjendet pranë me informacion për çdo nevojë tuajën për prenotime vizitash, ekzaminime, analiza laboratorike, etj.

Follow Us

Display your social media profiles in a square box with nice background color. Style your icons with alignment, margin, padding and more.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.