Dr. Manjola Qordja – Mjeke Anatomo-Patologe

Dr. Manjola Qordja është diplomuar në degën mjekësi e përgjithshme pranë Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Mjekësisë,Tiranë për periudhën 2007-2013.

Ka kryer specializimin në Anatomi-Patologjike pranë Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Mjekësisë,Tiranë.

Në periudhën 2017-2019 ka kryer kërkimin shkencor mbi kancerin e qafës së mitrës dhe lidhjen me HPV virus.

Prej vitit 2019 ushtron profesionin e saj si mjeke Anatomo Patologe në Poliambulancën “Atë Luigji Monti” si dhe pranë Spitalit Rajonal të Durrësit.

Dr.Manjola Qordja wshtw pjesëmarrwse e rregullt në konferenca e trajnime brenda dhe jashtë vendit duke prezantuar edhe punimet e saj shkencore.

Dr. Manjola Qordja, aktualisht punon si mjeke Anatomo-Patologe pranë Spitalit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”.