1New

Drejtor Mjekësor

Prof. Asc Fabian Cenko

Anestezi-Reanimacion

Anestezist-Reanimator, Koordinator i anestezisë

Dr. Ervin Bejko

Anestezist – Reanimator

Dr. Altin Papa

Kirurgjia

Kirurg, Koordinator i Kirurgjisë së Përgjithshme

Dr. Eliot Çule

Kirurg dhe Zv. Drejtor Mjekësor 

Prof. Dr. Arvin Dibra

Obstetër-Gjinekolog

Dr. Arlinda Elmasllari

Dr.-Denis-Kosovrasti
Kirurg Vaskular

Dr. Denis Kosovrasti

Mjek Konsulent
Kirurg Maksilo-facial

Dr. Gianluca Nicolai

Kirurg Maksilofacial

Dr. Ermal Pashaj

Obstetër-Gjinekolog

Dr. Arbesa Qinami

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Dr. Flamur Vellku

Kirurg Ortoped-Traumatolog

Dr. Ardit Zanaj

Laboratori

Mjek Mikrobiolog

Prof.Asc. Gentian Kasmi

Mjek Laboratori Klinik-Biokimik, Koordinator i Laboratorit të Analizave

Prof. Ndok Marku

Mjek Konsulent
Anatomo-Patolog

Prof. Augusto Orlandi

Mjek Anatomo-Patolog

Dr. Manjola Qordja

Mjek Laboratori Klinik-Biokimik

Dr. Hamide Shllaku

Radiologjia

Radiolog, Koordinator i Radiologjisë

Dr. Sh. M. Adrian Hoti

Mjeke Radiologe

Dr.Sh.M. Albana Shahini

Sëmundjet e Brendshme

Mjek i pergjithshëm
Specialist në Shkencat e të Ushqyerit

Dr. Angela Andreoli

Koordinator i Infermierisë

Dott. Bruno Bosini

Nefrolog

Dr. Erind Cafi

Endokrinolog

Dr. Ruden Cakoni

Dermatolog

Dr. Amarda Cenko

Kardiolog, Koordinatore e Sëmundjeve të Brendshme

Dr. Eva Duraku

Reumatolog

Dr. Sadmira Gjergji

Gastrohepatolog

Prof. Bledar Kraja

Gastrohepatolog

Dr. Ines Mama

Mjek i Mjekësisë Interne

Dr. Sonil Marko

Alergolog dhe Imunolog Klinik

Dr. Sh. M. Eris Mësonjësi

Kardiolog, Supervizor i Shërbimit Mjekësor

Prof. Mihal Tase