ALB | ENG

ORARET E SHËRBIMEVE

EmërMbiemërRepartiOraret
DitaOrari i fillimitOrari i mbarimit
Dr. EVADURAKUKARDIOLOGJIAE hënë-E premte08:0016:30
Dr. MARSJONQORDJAKARDIOLOGJIAE martë/E mërkurë/E enjte18:0019:00
Dr. VILMAPAPARISTOKARDIOLOGJIAE hënë
E shtunë
17:00
09:00
19:00
13:00
Dr. ENIPULLAORLE hënë-E premte08:0016:30
Dr. Sh.M. ADRIANHOTIRADIOLOGJIAE hënë-E premte
E shtunë
08:00
08:00
16:30
13:30
Prof. Asc. ILIRIANLAÇIRADIOLOGJIAE hënë-E premte
E shtunë
13:00
08:00
19:00
13:30
Dr. ENDRIGJONBRATAJRADIOLOGJIAE hënë-E premte
E shtunë
08:00
08:00
16:30
13:30
Dr. INESMAMAGASTROHEPATOLOGJIAE hënë-E premte08:0016:30
Prof. BLEDARKRAJAGASTROHEPATOLOGJIAE hënë-E premteVETËM ME PRENOTIM
Dr. RUDENCAKONIENDOKRINOLOGJIAE hënë-E premte08:0016:30
Dr. AMARDACENKODERMATOLOGJIAE hënë-E premte08:0016:30
Prof. Dr. ARVINDIBRAKIRURGJIA E PËRGJITHSHME / ENDOSKOPIAE hënë-E premteVETËM ME PRENOTIM
Dr. ELIOTÇULEKIRURGJIA E PËRGJITHSHMEE hënë-E premte08:3017:00
Dr. INIDARULIKIRURGJIA E PËRGJITHSHMEE hënë-E premte08:0016:30
Dr. VALMIRAABILALIAJKIRURGJIA E PËRGJITHSHMEE martë/E enjte14:0016:00
Dr. FLAMURVELLKUKIRURGJIA ORTOPEDIKEE hënë-E premteVETËM ME PRENOTIM
Dr. ERMALPASHAJKIRURGJIA MAXILO-FACIALEE hënë-E premte08:0016:30
Dr. MANJOLALUZIONKOLOGJIAE hënë-E premte08:0016:30
Dr. SONILMARKOMJEKËSIA INTERNEE hënë-E premte08:0016:30
Dr. Sh. M. MAKSIMGJONIGJINEKOLOGJIAE hënë-E premte08:0016:30
Dr. Sh. M. ADELAPEROLLAHEMATOLOGJIAE hënë-E enjte
E premte
16:00
17:00
19:00
19:00
NEFROLOGJIAE hënë-E premteVETËM ME PRENOTIM
Dr. KLODETAGROSHAPNEUMOLOGJIAE hënë-E premte17:0019:00
Dr. SADMIRAGJERGJIREUMATOLOGJIAE hënë-E premte08:0016:30
Dr. ALTINPAPAANESTEZI-REANIMACIONIE hënë-E premte08:0016:30

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.