Të rejat

REGJIMI USHQIMOR DHE SISTEMI IMUNITAR

Regjimi ushqimor ka një ndikim të ndjeshëm në imunitet. Ushqimi i duhur mund të fuqizojë sistemin imunitar, ndërsa një regjim ushqimor i dobët ose i pasigurt mund të çojë në një sistem imunitar të dobët. 

Read More »
Radiologjia – HIPOKRATI

Radiologjia, ekzaminimi i detajuar që mjeku të krijojë një panoramë të qartë të situatës së pacientit. I ftuar Dr. Sh. M. Adrian Hoti/ HIPOKRATI I ftuar në programin Hipokrati në Top Channel, Dr.Sh.M. Adrian Hoti, mjek

Read More »
Hipoglicemi reaktive

Hipoglicemia është termi mjekësor për sheqerin e ulët në gjak. Hipoglicemia reaktive, e quajtur ndonjëherë hipoglicemia pas ngrënies, ndodh kur sheqeri në gjak bie pas një vakti – zakonisht brenda katër orëve pas ngrënies. Simptomat

Read More »
Çfarë është Policitemia Vera?

Policitemia Vera është një neoplazi (malinjance) mieloproliferative kronike e cila karakterizohet nga mbiprodhimi i rruazave të kuqe të gjakut (eritrociteve) dhe me shtim të leukociteve dhe trombociteve.Kjo triadë e diferencon Policiteminë vera nga eritrocitoza, e

Read More »
Radiologjia Diagostikuese

Në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë diagnostikimi është parësor. Ndaj mundësojmë Radiologji Diagostikuese të nivelit më të lartë në ekzaminime si: ● Skaner,● Ekografi,● Grafi● Dexa● Rezonancë Magnetike● Mamografi● Tomosintezë, Të cilat garantojnë

Read More »
Peeling kimik

Peeling kimik përdoret për të trajtuar disa sëmundje të lëkurës ose për të përmirësuar pamjentuaj duke përmirësuar tonin dhe strukturën e lëkurës tuaj.Peeling kimik më së shpeshti kryhet në fytyrë, qafë ose duar. Ato mund

Read More »
Sindroma e Shpatullës së Ngrirë
Sindroma e Shpatullës së Ngrirë

Sindroma e shpatullës së ngrirë është një patologji e karakterizuar nga dhimbja dhe ngurtësia,ku fillimisht shfaqet inflamacioni. Me kalimin e kohës, një shpatull e ngrirë bëhet shumë evështirë për t’u lëvizur dhe trajtuar. Shenja dalluese

Read More »

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.