ALB | ENG

Si t’i diagnostifikoni në kohë patologjitë tumorale/ Wake Up

Prof. Asc. Ilirian Laçi, Mjek Radiolog Interventist dhe Dr.SH.M. Albana Shahini, Mjeke Radiologe, të ftuar në emisionin e mengjesit WAKE Up në Top Channel!

Rëndësia e Radiologjisë për diagnostikim të shpejtë dhe të saktë të patologjive është themelore. Hapi tjeter pas diagnostikimit është trajtimi i patologjive të caktuara. Prof. Asc. Ilirian Laçi ka veçuar trajtimet e tumoreve nëpërmjet Radiologjisë Intervencionuese (që njihet ndryshe si kirurgjia pa gjak), bazuar në metodat: Cryoablation, Microwave Ablation dhe Radiofrequency ablation.

Në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë bëhen bashkë teknologjia më e fundit e aparaturave dhe stafi më i kualifikuar dhe me përvojë të gjatë në fushën e radiologjisë.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni intervistën!

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.