ALB | ENG

Të rejat

Patologjia Molekulare

PATOLOGJIA MOLEKULARE ËSHTË TASHMË EKSKLUZIVISHT NË DISPOZICIONIN TUAJ NË TIRANË PËR TRAJTIMIN E AVANCUAR TË PACIENTËVE TANË. Laboratori i Patologjisë Molekulare i inauguruar këtë vit në Departamentin e Anatomisë Patologjike të Spitalit Katolik “Zoja e

Read More »
NJOFTIM PUNËSIMI INFERMIERE – MAMI

NJOFTIM PUNËSIMI Infermiere – Mami Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë hap thirrjen për punësimin e një Infermiere-Mami. Kriteret që duhet të përmbushin aplikantët renditen si më poshtë: Për të shprehur interesin tuaj aplikoni

Read More »
Hemangiomat

Një hemangiomë është një masë e zakonshme beninje (jo kanceroze) e krijuar nga grumbullimi i enëve të gjakut në lëkurë.  Shkaku i hemangiomave nuk dihet, por ato nuk janë të trashëguara. Llojet e hemangiomave: Hemangiomat

Read More »
20 Maj- Dita e Artritit Autoimun dhe Autoinflamator

Artriti reumatoid është një çrregullim inflamator kronik që mund të prekë më shumë se vetëm nyjet tuaja. Është një sëmundje inflamatore dhe ndodh kur sistemi imunitar prodhon elementë të cilët sulmojnë organizmin, veçanërisht artikulacionet. Kjo

Read More »
Hemorroidet

Hemorroidet janë vena të fryra brenda rektumit ose jashtë anusit tuaj, që mund të shkaktojnë dhimbje, kruajtje anale dhe gjakderdhje rektale. Simptomat shpesh përmirësohen me trajtimet në shtëpi, por me raste, njerëzit kanë nevojë për

Read More »
Podcast per Radiologjine Intervencionuese.

Radiologjia intervencionuese është një specialitet i ri i radiologjisë, i cili ka lindur si alternativë për trajtimin e patologjive të ndryshme të tumoreve nëpërmjet metodave mini-invazive. Këto metoda njihen si kirugjia pa gjak, kryhen me

Read More »

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.