ALB | ENG

Radiologjia – HIPOKRATI

Radiologjia, ekzaminimi i detajuar që mjeku të krijojë një panoramë të qartë të situatës së pacientit. I ftuar Dr. Sh. M. Adrian Hoti/ HIPOKRATI

I ftuar në programin Hipokrati në Top Channel, Dr.Sh.M. Adrian Hoti, mjek radiolog informon mbi shërbimin e radiologjisë në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë.

Dr. Hoti thekson se kur rekomandohet të kryhet rezonanca magnetike, cilat janë format diagnostikuese që kryhen pranë Spitalit Katolik Zoja e Këshillit të Mirë dhe rëndësia e tomosintezës në diagnostikimin sa më të hershëm të kancerit të gjirit.

Ju ftojmë të ndiqni intervistën e plotë.

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.