ALB | ENG

Radiologjia Diagostikuese

Në Spitalin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë diagnostikimi është parësor. Ndaj mundësojmë Radiologji Diagostikuese të nivelit më të lartë në ekzaminime si:

● Skaner,
● Ekografi,
● Grafi
● Dexa
● Rezonancë Magnetike
● Mamografi
● Tomosintezë,

Të cilat garantojnë edhe një biopsi të saktë.

Për herë të parë në Shqipëri mundësojmë trajtimin e tumoreve përmes metodave më të fundit të Radiologjisë Intervencionuese, pa kirurgji:

● Cryoablation
● Microwave Ablation
● Radiofrequence Ablation

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Përkushtuar Shëndetit Tënd

Na kontaktoni!
Hyrja e Spitalit: Selia qëndrore, Rr. Dritan Hoxha, Laprakë
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Share:

Ju mirëpresim për konsulta dhe trajtime.

Spitali Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Rruga Ana Komnena, Nr. 74
Tel: +355 445 05 004
WhatsApp: +355 69 70 77 550
E-mail: [email protected]
Web: www.zoja.al

Poliambulanca Atë Luigji Monti
Rruga e Kavajës, Nr. 58
Tel: 04 2223 906 +355 / 04 2232 021
WhatsApp: +355 69 70 775 50
email: [email protected]

Të Rejat

Send Us A Message

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.