ALB | ENG

Vlerësimi i Insulino-Rezistencës

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

  • Glicemia esëll
  • Glicemia 1 (75 gr glukozë)
  • Glicemia 2
  • Insulinemia esëll
  • Insulinemia 1
  • Insulinemia 2

Vlerësimi i insulino-rezistencës kushton 6700 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.