ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Funksionit të Tiroides

Kontroll bazë i gjendrës tiroide nëpërmjet dozimit të hormoneve qarkulluese dhe vlerësimit te ekostrukturës së tiroides.
Rekomandohet në kuadër të simptomave të ndryshme ku dyshohet tiroidja si përgjegjëse, si edhe në pacientë që vuajnë nga patologji kronike në kuadër të kontrollit periodik.

Këshillohet cdo 3 deri në 6 muaj sipas gjendjes.

  • TSH
  • FT3
  • FT4
  • ANTI TG
  • ANTI TPO
  • EKO E TIROIDES
  • VIZITË ENDOKRINOLOGU

Paketa e Kontrollit të Funksionit të Tiroides kushton 11100 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.