ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Kardiak 3

Paketë e përshtatshme për pacientë që kanë nevojë për diagnostikim specific kardiak.
Rekomandohet për pacientë me simptoma kardiake të cilët kategorizohen si të përshtatshëm për kryerjen e proves ushtrimore.

Paketa në pacientët kronikë rekomandohet 2 herë në vit.

  • EKG
  • EKO KARDIAKE
  • PROVA USHTRIMORE
  • VIZITË KARDIOLOGU

Paketa e Kontrollit Kardiak 3 kushton 7800 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.