ALB | ENG

Paketa e Komplikimeve të Diabetit

Kjo paketë është e rëndësishme për pacientët që vuajnë nga diabeti pasi përmban kontrollin e plotë të komplikimeve të lidhura me diabetin. Duke diagnostikuar në kohë komplikime të mundshme të diabetit, kontribuohet pozitivisht në rritjen e jetëgjatësisë dhe në përmirësimin e cilësisë së jetesës.

U rekomandohet vetëm pacientëve me diabet me frekuencë 1 herë në vit.

 • VIZITË ENDOKRINOLOGU
 • GLICEMI
 • HEMOGLOBINA E GLUKOZUAR
 • KOLESTEROL TOTAL
 • HDL KOLESTEROL
 • LDL KOLESTEROL
 • TRIGLICERIDE
 • UREA
 • KREATININE
 • ALT
 • AST
 • BILIRUBINA TOTALE
 • URICEMIA
 • GJAK KOMPLET
 • ERITROSEDIMENT
 • URINË KOMPLET
 • BIOTESIOMETRI (PËR VLERESIMIN E KOMPLIKIMEVE DIABETIKE-NEUROPATI)
 • EKG
 • FUNDUS OCULI
 • EKO E KAROTIDEVE

Paketa e Komplikimeve të Diabetit kushton 16500 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.