ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Kardiak 4

Paketa e vlerësimit kardiak dhe enëve të gjakut.
Rekomandohet për pacientët me faktorë rreziku kardiak, si: hipertensioni, diabeti, dislipidemite të cilët paraqiten me simptoma të ndryshme, si: dhimbje gjoksi, vështirësi në frymëmarrje, lodhje.

Këta pacientë kanë indikacion për një diagnozë më të thelluar nëpërmjet Angio Skanerit Koronar.

  • EKO E KAROTIDEVE
  • KOLESTEROL TOTAL
  • HDL KOLESTEROL
  • LDL KOLESTEROL
  • TRIGLICERIDE
  • EKG
  • VIZITË KARDIOLOGU

Paketa e Kontrollit Kardiak 4 kushton 7400 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.