ALB | ENG

Paketa e kontrollit Kardiak 2

Paketa e kontrollit të faktorëve të riskut. Rekomandohet për pacientë që paraqiten me probleme të shumëfishta, si: yndyrnat e larta, diabeti dhe hipertensioni. Paketa ofron një kontroll të plotë të zemrës si edhe të faktorëve të riskut.

Rekomandohet të kryhet të paktën 2 herë në vit ose më shpesh sipas nevojës.

Paketa e Kontrollit Kardiak 2 përfshin:

  • KOLESTEROL TOTAL
  • HDL KOLESTEROL
  • LDL KOLESTEROL
  • TRIGLICERIDE
  • GLICEMI
  • HEMOGLOBINA E GLUKOZUAR
  • EKG
  • EKO KARDIAKE
  • EKO E KAROTIDEVE
  • VIZITË KARDIOLOGU

Paketa e Kontrollit Kardiak 2 kushton 10600 lek.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.