ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Diabetit 2

Kontrolli bazë i crregullimeve të sheqerit.

Rekomandohet për pacientët diabetikë si kontoll periodik, gjithashtu për pacientë të sapo diagnostifikuar.

Këshillohet çdo 3 muaj.

 • VIZITË ENDOKRINOLOGU
 • GLICEMI
 • HEMOGLOBINA E GLUKOZUAR
 • KOLESTEROL TOTAL
 • HDL KOLESTEROL
 • LDL KOLESTEROL
 • TRIGLICERIDE
 • UREA
 • KREATININE
 • ALT
 • AST
 • BILIRUBINA TOTALE
 • URICEMIA
 • GJAK KOMPLET
 • ERITROSEDIMENT
 • URINË KOMPLET

Paketa e Kontrollit të Diabetit 2 kushton 6000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.