ALB | ENG

Testet reumatizmale

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

  • Gjak komplet + Sediment
  • ASLO
  • PCR
  • Faktori reumatoid
  • Fibrinogjen
  • Uricemia
  • ANA

Testet reumatizmale kushton 3700 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.