ALB | ENG

Paketa Perimenopauzale

Perimenopauza është periudha para menopauzës, kur një grua fillon të përjetojë ndryshime apo çrregullime në ciklin menstrual, si dhe simptoma të tjera si: afshe, lodhje ose nervozizëm, dhimbje gjoksi, ndryshim peshe, probleme me përqëndrimin, etj.

Këto ndryshime mund të shkaktohen nga luhatjet në prodhimin e hormoneve 5-10 vjet para menstruacioneve te fundit.

Rekomandojmë kontrollin nëpërmjet Paketës Perimenopauzale.

Paketa Perimenopauzale, përfshin:

  • VIZITË GJINEKOLOGU
  • EKO TRANSVAGINALE
  • EKO GJIRI / MAMMOGRAFI
  • FSH
  • LH
  • ESTRADIOL
  • PROGRESTERON
  • TSH
  • VIT D3 25-OH

Paketa Perimenopauzale kushton 15600 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.