ALB | ENG

Paketa Pediatrike ORL – Mishi i Huaj në Hundë

Kjo paketë mund të kryhet nga të gjithë fëmijët mbi moshën 5 vjeç, të cilët kanë vështirësi në frymëmarrje me hundë, frymëmarrje me gojë ha­pur, gërhitje gjatë gjumit. Me anë të kësaj pakete mund të diagnostiko­het prania e mishit të huaj në hundë, apo probleme të tjera të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

  • VIZITË ORL
  • VIDEORHINOSKOPI

Paketa Pediatrike ORL – Mishi i Huaj në Hundë kushton 4800 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.