ALB | ENG

Paketa e Problemeve të Zërit

Paketa e Problemeve të Zërit ofrohet për të gjithë pacientët të cilët shfaqin probleme që lidhen me ngjirjen e zërit, kanë kollë të vazhdueshme, vështirësi në gëlltitje apo konsuma­torë të duhanit. Rekomandohet ti nënshtrohen ekzaminimeve të kësaj pakete të gjitha moshat mbi 5 vjeç, por jo vetëm, pavarësisht gjinisë.

  • VIZITË ORL
  • VIDEOLARINGOSKOPI

Paketa e Problemeve të Zërit kushton 4800 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.