ALB | ENG

Paketa e Problemeve të Dëgjimit

Kjo paketë mund të kryhet nga të rri­tur dhe fëmijë mbi 5 vjeç të cilët kanë probleme me dëgjimin. Tek fëmijët që uljet e dëgjimit shkaktohen nga in­feksione persistente të veshëve apo hundës. Në moshat adulte, dëgjimi fillon të bjerë me moshën.

  • VIZITË ORL
  • AUDIOGRAMË
  • TIMPANOGRAMË

Paketa e Problemeve të Dëgjimit kushton 4800 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.