ALB | ENG

Paketa e Obezitetit

Paketa e obezitetit quhet e tillë, por sigurisht kjo paketë mund të gjej aplikim dhe në çrregullime të tjera të lidhura me ushqyerjen. Kësaj pakete mund t’i nënshtrohen pacientë që vuajnë nga nënpesha/mbipesha/ obeziteti dhe ata që duan të ruajnë një peshë të përshtatshme trupore.

Frekuenca e përshkrimit të kësaj pakete do të variojë në bazë të përshtatjes së pacientit ndaj përshkrimit të dietës dhe rekomandimeve të dhëna. Normalisht pas kontrollit të parë dhe këshillimit do të ishte e nevojshme një kontroll i dytë në një periudhë 3 mujore e kështu me rradhë.

  • VIZITË ENDOKRINOLOGU
  • IMPEDENCIOMETRI (VLERËSIM I KOMPOZICIONIT TRUPOR)
  • KËSHILLIM DIETOLOGJIK

Paketa e Obezitetit kushton 6000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.