ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Veshkave

Rekomandohet në pacientë me sëmundje të veshkave në kuadër të kontrollit periodik, gjithashtu edhe te pacientët që shfaqin simptoma të traktit urinar.

Rekomandohet kryerja cdo 3 muaj në pacientët me sëmundje kronike të veshkave.

  • GJAK KOMPLET
  • ERITROSEDIMENT
  • UREA
  • KREATININE
  • URINË KOMPLET
  • NATRIUM
  • KALIUM
  • KLOR
  • EKO ABDOMINALE
  • VIZITË NEFROLOGU

Paketa e Kontrollit të Veshkave kushton 7000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.