ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Mëlçisë 1

Rekomandohet për pacientë me sëmundje të njohura kronike të mëlçisë ose ata që janë përdorues të alkoolit. Gjithashtu rekomandohet edhe në kuadër të një kontrolli të përgjithshëm te pacientët obezë që paraqesin edhe faktorë të tjerë, si: yndyrnat e larta.

Këshillohet kryerja çdo 3 muaj për pacientët kronike.

  • VIZITË GASTROHEPATOLOGU
  • EKO ABDOMINALE / ELASTOGRAFI
  • BILIRUBINË TOTALE
  • ALT
  • AST
  • FOSFATAZA ALKALINE
  • GGT

Paketa e Kontrollit të Mëlçisë 1 kushton 6400 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.