ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Gjirit 3

Rekomandohet për cdo paciente, tek e cila janë evidentuar formacione te dyshimta në gjendrën e gjirit, për të cilat është e nevojshme Tru-Cut biopsy.

  • VIZITË KIRURGU
  • EKO GJIRI
  • MAMMOGRAFI
  • TRU-CUT GJIRI
  • BIOPSI E VOGËL

Paketa e Kontrollit të Gjirit 3 kushton 20800 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.