ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Gjirit 2

Rekomandohet për cdo paciente që ka shqetësime ose vëren ndryshime në gjendrën e gjirit. Mund të përfitojë nga paketa sa herë ka shqetësime ose mund të bëjë ndjekje periodike cdo 1 vit.

  • VIZITË KIRURGU
  • EKO GJIRI
  • MAMMOGRAFI

Paketa e Kontrollit të Gjirit 2 kushton 6400 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.