ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Gjirit 1

Diagnostikimi i kancerit të gjirit në fazë të hershme.

Rekomandohet për gratë e moshës mbi 40 vjec.
Këshillohet kryerja cdo 12 – 18 muaj në varësi të specifikave të individit.

  • EKO E GJIRIT
  • MAMMOGRAFI
  • VIZITË KIRURGU
  • CEA
  • CA 15-3

Paketa e Kontrollit të Gjirit 1 kushton 8900 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.