ALB | ENG

Paketa e Kontrollit të Anemisë

Rekomandohet tek fëmijët, femrat në moshë fertile dhe pacientët me sëmundje kronike.

Rekomandohet 2 herë në vit.

  • GJAK KOMPLET
  • ERITROSEDIMENT
  • ACID FOLIK
  • SIDEREMI
  • FERRITINË
  • VITAMINA B12
  • VIZITË HEMATOLOGU

Paketa e Kontrollit të Anemisë kushton 8600 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.