ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Reumatologjik 2

Diagnostikimi i patologjive radikulare me natyrë të papërcaktuar.

Rekomandohet në pacientët me dhimbje mesi dhe/ose mpirje të njërës ose të dyja këmbëve, të padi­agnostikuara më parë.

Këshillohet të kryhet në çdo moshë, pas një episodi lumbalgjie.

  • MRI E KOLONËS LUMBARE
  • VIZITË REUMATOLOGU

Paketa e Kontrollit Reumatologjik 2 kushton 13000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.