ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Kardiak Bazë

Përfshin ekzaminimet bazë të zemrës dhe mund ta përfitoje cdokush që dëshiron të bëje kontroll.

Kjo paketë këshillohet të kryhet periodikisht, 1 deri në 2 herë në vit edhe nga personat e shëndetshëm.

  • EKG
  • Vizitë kardiologu
  • Eko kardiake


Paketa e Kontrollit Kardiak Bazë kushton 5000 Lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.