ALB | ENG

Paketa e kontrollit kardiak 1

Paketa e kontrollit te tensionit. Keshillohet per pacientet qe diagnostifikohen rishtas me hypertension ose ata qe paraqesin vlera te larta te tensionit pavaresisht mjekimit.

Rekomandohet te Kryhet te pakten 2 here ne vit.

  • EKG
  • VIZITE KARDIOLOGU
  • EKO KARDIAKE
  • HOLTER TENSIONI / RITMI


Paketa e kontrollit kardiak 1 kushton 7400 Lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.