ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Reumatologjik 1

Kontroll i përshtatshëm për pacientë me sëmundje kronike reumatizmale, pacientë me probleme artikulare dhe gra post menopauze.

Rekomandohet 1 herë në vit.

  • VIZITË REUMATOLOGU
  • DEXA
  • KALCIUM I JONIZUAR
  • FAKTOR REUMATOID

Paketa e Kontrollit Reumatologjik 1 kushton 6500 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.