ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Onkologjik 2 (Follow up)

Kjo paketë rekomandohet për vlerësim fillestar, stadifikim apo kontrollin periodik të pacientëve me kancer gjiri. Rekomandohet sipas një plani ndjekje të përpiluar nga mjeku juaj Onkolog, që mund të jetë cdo 3 ose 6 muaj apo një herë në vit. Kjo në varësi të stadit të sëmundjes në diagnoze apo sa vite ka që është diagnostifikuar.

  • VIZITË ONKOLOGU
  • EKO E GJIRIT
  • EKO ABDOMINALE
  • CA 15-3
  • CEA
  • FOSFATAZA ALKALINE
  • KALCIUM TOTAL
  • LDH

Paketa e Kontrollit Onkologjik 2 kushton 10000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.