ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Onkologjik 1

Kjo paketë është e nevojshme për diagnozë apo vlerësimin e pacientëve me kancer gjiri të sapo diagnostifikuar. Gjithashtu rekomandohet një herë në vit për kontrollin periodik të pacientëve me kancer gjiri.

  • KONSULTË ONKOLOGU
  • EKO GJIRI
  • MAMMOGRAFI
  • EKO ABDOMINALE

Paketa e Kontrollit Onkologjik 1 kushton 8400 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.