ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Gjinekologjik 3

Paketa Gjinekologjike 3

PAP testi është analizë e qelizave të marra nga qafa e mitrës. Kjo mundëson për të dalluar rrezikun që ka një paciente e cila, në mungesë të vëmendjes mund të përparojë në së­mundje serioze.

Mund të mos keni simptoma!

Rekomandojmë bërjen e PAP tes­tit një herë në vit, për pacientët në moshë 20-70 vjeç.

Përgatitje:

2-3 ditë pas menstruacioneve

  • VIZITË GJINEKOLOGU
  • EKO TRANSVAGINALE
  • PAP TEST

Paketa e Kontrollit Gjinekologjik 3 kushton 7200 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.