ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Gjinekologjik 1

Infeksionet e organeve gjenitale janë një nga tre arsyet më të shpeshta për të cilat shkohet tek mjeku gjineko­log. Ato shoqërohen me shpesh me simptoma (sekrecione). Në disa ras­te simptomatologjia mund të mungo­jë! Bëni kujdes për shëndetin tuaj! Ju rekomandojmë kontroll periodik për të zbuluar në kohë infeksionin.

  • VIZITË GJINEKOLOGJIKE
  • TAMPON VAGINAL KULTURË + MYKOGRAMË

Paketa e Kontrollit Gjinekologjik 1 kushton 3000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.