ALB | ENG

Paketa e Kontrollit Bazë të Mushkërive

Paketë për kontrollin e mushkërive për pacientë me sëmundje kronike ose me simptoma akute pneumologjike.

Për pacientët me sëmundje kronike këshillohet kontrolli 1 deri në 2 herë në vit sipas gjendjes.

  • GRAFI TORAKSI
  • VIZITË PNEUMOLOGU

Paketa e Kontrollit Bazë të Mushkërive kushton 3600 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.