ALB | ENG

Paketa e Hartës së Nishaneve

Kryerja e mapaturës (hartës së nishaneve) është e rëndësishme të kryhet për të gjithë grupmoshat, në vecanti ata me nishane të shumtë, për të vlerësuar gjëndjen momentale të nishaneve, por edhe për të kryer ndjekjen ndër vite të tyre. Kjo shërben për të identifikuar ndryshimet e mundshme, nëse nishani transformohet drejt formës dizplastike. Nëpërmjet kësaj pakete arrijmë të realizojmë diagnostifikimin e hershëm të kancerit malinj të lëkurës, njohur si melanoma. Ky shërbim duhet të kryhet një herë në vit.

  • VIZITË DERMATOLOGU
  • VIDEODERMATOSCOPI GR.II(FOTOFINDER)

Paketa e Hartës së Nishaneve kushton 8800 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.