ALB | ENG

Paketa e Apnesë Nokturne 1

Apnea nokturne, apo pauzat në fry­mëmarrje gjatë natës, mund të jenë rezultat i një sërë sëmundjesh, si: po­lipet apo mishi i huaj në hundë, devi­acionet e hundës, problemet e noful­lave dhe asimetrisë së tyre, rrugët e ngushta të frymëmarrjes, rritja në pe­shë. Me anë të kësaj pakete mund të diagnostikohen shkaqet e ndryshme të apnesë nokturne.

  • VIZITË ORL
  • VIDEOLARINGOSKOPI
  • VIZITË KIRURGU MAKSILOFACIAL

Paketa e Apnesë Nokturne 1 kushton 7200 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.