ALB | ENG

Kontrolli i tensionit arterial

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

 • Gjak komplet + Sediment
 • Urinë komplet
 • Glicemia
 • Kolesteroli total
 • Trigliceride
 • HDL Kolesterol
 • LDL Kolesterol
 • SGOT
 • SGPT
 • Bilirubinë totale
 • Fosfataza alkaline
 • GGT
 • Uricemia
 • Azotemi
 • Kreatinemi
 • Kalcium i jonizuar
 • Kalium
 • Natrium

Kontrolli i tensionit arterial kushton 6100 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.