ALB | ENG

Kontrolli i plotë i Tiroides

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

  • FT3
  • FT4
  • TSH
  • Thyroglobulin(TG)
  • Anti TG
  • Anti TPO

Kontrolli i plotë i Tiroides kushton 6300 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.