ALB | ENG

Kontrolli i plotë i anemisë

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

  • Gjak komplet + Sediment
  • Sideremia
  • Ferritina
  • TIBC
  • Transferina
  • Elektroforeza e Hemoglobinës
  • Vitamina B12
  • Acidi Folik

Kontrolli i plotë i anemisë kushton 6600 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.