ALB | ENG

Kontrolli i paratiroides

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

  • Parathormoni (PTH)
  • Vitamina D3 (25-OH)
  • Kalcium Total
  • Fosfori

Kontrolli i paratiroides kushton 4200 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.