ALB | ENG

Kontrolli i diabetit

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

  • Glicemia 1°
  • Glicemia 2°
  • HbA1c

Kontrolli i diabetit kushton 1100 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.