ALB | ENG

Kontrolli i anemisë

Paketa Ekonomike e Shëndetit, përfshin:

  • Gjak komplet + Sediment
  • Sideremia
  • Ferritina

Kontrolli i anemisë kushton 2100 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.