ALB | ENG

Kontrolli Gjinekologjik 2

Kontrolli Gjinekologjik forma më e mirë për parandalimin!
Paketa shëndetësore përfshin:

  • VIZITË GJINEKOLOGJIKE
  • EKO TRANSVAGINALE (Gjinekologjike)
  • KOLPOSKOPI

Kontrolli Gjinekologjik 2 kushton 7000 lekë.

KERKO NJE PREVENTIV FALAS

Ju duhet të prenotoni me telefon ose personalisht ekzaminimet për specialitetet të cilat janë në ditë dhe orare të caktuara të javës.